Tisztelt Látogató!

Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott honlapunkra.

A Monori Gazdakör, a Monor Környéki Strázsa Borrend, Monor Város Önkormányzata és a Giant-Gyömrő Kerékpáros Szakosztálya  nagy várakozással és elszántsággal nekifog, hogy Monoron 2006 május 27.-én, az Orbán-napi rendezvénnyel párhuzamosan megrendezze a

II. Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárversenyt.


A verseny megrendezésével célunk a tömegsport népszerűsítése, családokat, baráti társaságokat megmozgató családi sportnap szervezése. Úgy gondoljuk, hogy az újonnan kijelölt pálya (nagykör) a gyakorlott, rendszeresen versenyzők számára is vonzó lesz. További célunk a monori Strázsa-hegy és a pincefalu népszerűsítése, az ott termelt kitűnő és zamatos borok bemutatása.
Szándékunk az, hogy ezen a napon teljen meg a hegy a monori és környékbeli emberekkel, az ország különböző területeiről idelátogató kerékpárosokkal és családtagjaikkal. Versenyezzünk a mozgás öröméért és természetesen a versenyen elnyerhető díjakért, majd kóstoljuk meg az ott készített ételeket, borokat. Szórakozzunk, élvezzük az Orbán-napi programot, táncoljunk és mulassunk virradatig!

Programunk felett védnökséget vállalt Monor Város Önkormányzata.

Honlapunk feltöltését folyamatosan végezzük egészen a verseny eredményeinek és az ott készült képek, beszámolók feltöltéséig. Kérjük látogasson el a Monor Környéki Strázsa Borrend honlapjára, nézzen szét, tájékozódhat tevékenységünkről, a strázsahegyi életről és természetesen a hírek oldalon olvashat verenyünkről.
 
Amennyiben kérdése van programunkkal kapcsolatban, várjuk levelét a strázsahegyitekero@strazsahegyitekero.hu címen.

Az I. versenyről készült kisfilm megtekintése »

Tisztelettel
Kugel György

B & K Kft.