Tisztelt Látogató!

Nagy örömünkre szolgál, hogy ellátogatott honlapunkra.

A Monor Környéki Strázsa Borrend, Monor Város Önkormányzata és a Giant-Gyömrõ Kerékpáros Szakosztálya 2007 május 26-án rendezi meg a

III. Strázsahegyi Tekerõ Amatõr Terep Kerékpárversenyt.

A verseny megrendezésével célunk a tömegsport népszerûsítése, sportolókat, családokat, baráti társaságokat megmozgató családi sportnap szervezése.
Úgy gondoljuk, hogy az újonnan kijelölt és lényegesen hosszabb pálya (nagykör) a gyakorlott, rendszeresen versenyzõk számára is vonzó lesz. Több kategóriában indítunk futamokat, így várjuk az amatõröket és a profi versenyzõket egyaránt. Az elit kategóriában a dobogós helyezést elértek a szokásos díjazások mellett pénzjutalomban is részesülnek.
További célunk a monori Strázsa-hegy és a pincefalu népszerûsítése, az ott készült kitûnõ ételek és zamatos borok bemutatása. Szándékunk az, hogy ezen a napon teljen meg a hegy a monori és környékbeli emberekkel, az ország különbözõ területeirõl idelátogató kerékpárosokkal és családtagjaikkal. Versenyezzünk a mozgás öröméért és természetesen a versenyen elnyerhetõ díjakért, majd kóstoljuk meg az ott készített ételeket, borokat. Szórakozzunk és élvezzük az Orbán-napi programot.

Programunk felett védnökséget vállalt Monor Város Önkormányzata.


Honlapunk feltöltését folyamatosan végezzük egészen a verseny eredményeinek és az ott készült képek, beszámolók feltöltéséig. Kérjük látogasson el a Monor Környéki Strázsa Borrend honlapjára, nézzen szét, tájékozódhat tevékenységünkrõl, a strázsahegyi életrõl és természetesen a hírek oldalon olvashat verenyünkrõl.

Elõzõ évi versenyünk az ARCHIV oldalon megtekinthetõ!

Amennyiben kérdése van programunkkal kapcsolatban, várjuk levelét a strazsahegyitekero@strazsahegyitekero.hu címen.

 

IV. Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárverseny időpontja: 2008.05.24

Tisztelettel
Kugel György