Versenyünk

Tisztelt Versenyzõk és Segítõink!VI. Strázsahegyi Tekerõ Amatõr Terep Kerékpárverseny

Köszönjük, hogy kitartottak mellettünk az idõjárási elõzmények ellenére hittek abban, hogy a hatodik alkalommal megrendezésre kerülõ versenyünket meg tudjuk tartani. Köszönjük segítõinknek a kitartó és lelkes  munkát, amely nélkül nem tudtuk volna versenyünket megrendezni.
Az idõjárás kegyeibe fogadta Berrendünket, a versenyt megelõzõ idõszakban és az elõtte lévõ napon is eddig nem látott mennyiségû esõ esett Monoron. Szombat reggel viszont verõfényes napra ébredtünk, a nap néhány óra leforgása alatt elfogadhatóan felszárította az idõjárási körülmények miatt  módosított pályát. Így nem volt akadálya, hogy 9 órakor elindítsuk a pályabejárást, majd 10 órakor magát a versenyt.  
Reméljük, hogy versenyzõink jó hangulatban versenyeztek, közönségünk élvezte a versenyt. Mi magunk, a rendezõk és segítõi évrõl-évre ezért dolgozunk, hogy egy hangulatos és szép napot biztosítsunk a Monorra látogatók és a Monoriak számára egyaránt. Abban is reménykedünk, hogy a versenyünkkel párhuzamosan már negyedik alkalommal megrendezett Strázsahegyi Kavaró Sütõ-Fõzõ Fesztivál - ra átlátogattak vendégeink, megkóstolták az ott készülõ ételeket és a monori  borokat.

Versenyünk képei:

Fekete Benõ fotói >>
Sztodola Balász fotói >>
Vitéz Attila fotói >>